De Kringen Landelijk

De Kringen zit in heel Nederland, een overzicht van de regio’s vind je hier. De landelijke organisatie doet de promotie van de Kringen door heel Nederland. Daarnaast zorgen ze voor vertegenwoordiging van De Kringen bij landelijke homo-organisaties, en zorgen ze voor die landelijke bekendheid.

Activiteiten

Het organiseren van activiteiten behoort ook tot de taken van de landelijke Kringen. Dan kan het gaan van trainen van kringleiders tot het organiseren van een mannen-weekend, het verzorgen voor een boot op de Gay Pride in Amsterdam of vertegenwoordiging op Roze Zaterdag. Ook organiseren regios, zelf activiteiten, zoals Amsterdam en Twente.

Subsidie

Voor de Kringen als geheel vraagt de landelijke organisatie soms subsidie aan om initiatieven vanuit de regio te subsidiƫren. Er moet wel altijd een duidelijke grond zijn waarop de subsidie aangevraagd wordt. Uiteraard moet er een goed plan zijn en duidelijk zijn waar het aan uitgegeven wordt.

Overige zaken

Uiteraard coƶrdineert de landelijke organisatie ook een deel van de inschrijvingen die ze binnen krijgen en deze zetten ze door naar de juiste regio. Ze staan ook continu in contact met de regio-organisaties om te weten wat er leeft in de verschillende delen van het land. Zodat wanneer er marketing acties uitgezet worden deze vanuit meerdere regio’s uitgezet kunnen worden en je krachten bundelt en kosten bespaart. Meer informatie over de landelijke kringen organisatie vind je op www.dekringen.nl.